AHAHAHAHAHA



Kan detta vara den sämsta låten/musikvideon i världshistoren tro?
Håll dig till dina hamburgare istället, sång var inte din grej ahahah.

Ps. Har den singeln signerad någonstans här hemma, fick den på Göteborg Horse Show när jag var där med min dåvarande hästälskande syster. HAHA.

Gratisgodis!

Vem gillar inte gratis godis? Jag satt och kollade runt lite på internet och råkade upptäcka denna sidan. Nu sitter jag och samlar godis för fullt, man blir typ beroende ahahah. Gillar inte godis så mycket egentligen men godiset på den sidan såg så gott ut (a) http://www.gratisgodis.se/?r=320489 <-- Klicka på den länken för att själva bli medlemmar, tro mig, det är värt ett försök och det är ett bra tidsfördriv! :D





Blogg-tips: så jävla värd blogg!

Måste tipsa er kära vänner om en underbar blogg!
- http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se -

Jag har suttit och läst igenom tre kategorier i denna bloggen nu, och ska givetvis fortsätta tills jag läst allt. Någonting du bör veta om du ska börja läsa den här bloggen, börja med att läsa kategorin "The ugly truth". Det här är en tjej som berättar om sin fruktansvärda uppväxt, läser ni så förstår ni. Man fastnar efter första meningen!

Skriver lite bara

Fick ett förbannat random sms idag vill jag lova. Minns inte exakt hur det löd, men i stil med detta:
"Öh... jag vet inte hur jag ska berätta det här, men jag drömde om ditt anus inatt xD hahahahaha"

Jag tog vara på tillfället och njöt för stunden. Hur ofta får man ett sånt sms? Haha. Ne, helt ärligt så tror jag att min käre vän som skickade detta antingen 1. Hade rökt på alternativt druckit för mycket kaffe eller 2. Helt enkelt är sjuk i huvudet.

Vad tror ni? :) När jag ändå håller på måste jag även citera en grej som Egoina skrev i sin blogg:
"So what if I can't spell Armageddon? It's not like it is the end of the world".

HAHAHA. Roligaste på länge.


Tidsfördriv

Har du tråkigt? Kan tipsa om www.argalappen.se för dig som tycker sådant är kul.
Helt ok sida enligt mig, men tror det finns andra där ute som finner mer intresse av dess innehåll än jag, därför delar jag med mig av länken till er.





Härmar Michela lite då inspirationen är noll!

I förra inlägget beskrev hon sina favoritfilmer. Nu tänkte jag göra detsamma, men bara med en film. Eftersom att de flesta av mina favoritfilmer är bögfilmer (läs: romantiskt drama/romantisk komedi såsom A walk to remember eller The notebook) så tänkte jag lista en av filmerna jag älskar som faktiskt inte tillhör den kategorin.

American History X!


Hur mainstreem som helst, alla i hela världen har förmodligen sett den men det är av en anledning också. Och jag tror ni förstår vilken. Helt grymt fantastisk film, ligger nånstans på top 250 på imdb-topplistan. Har man inte sett den här har man missat nåt (eller mer troligt har man bott under en sten hela livet, inte okej!)


Michela listar sina favoritfilmer

Dåligt med bloggande från min sida, tänkte mest bara säga hej och slänga upp ett inlägg om de bästa filmerna enligt mig.

Eftersom jag gillar dessa filmer så mycket kan jag inte säga vilken som är bättre än den andra och tvärtom så det blir en punktlista:

  • Alive - Verklighetsbaserad, om ett plan som kraschar.
  • Nyckeln till frihet - Om en man som sitter oskyldigt i fängelse, rankad till en av världens bästa filmer tror jag, så har ni inte sett den - se den!
  • Goodfellas (Maffiabröder) - Namnet säger väl en del. Denna filmen har allt, går inte att beskriva.
  • Deuces wild - Handlar om två gäng, ett anti-knark-gäng och ett knark-gäng typ. Massa slagsmål.
  • Footloose - Detta är nog den enda filmen i hela världen jag inte kan somna till. OBS: Dans-film

Dessa filmer är nog sedda av de flesta, förutom Deuces wild som jag inte tror är riktigt lika känd som de andra. Men är det någon film här ni inte har sett tycker jag verkligen att ni borde se den.
Tänkte att detta inlägg kanske skulle vara passande för de som likt mig sitter hemma denna fredagkväll och ska kolla på film.




Hahaha, jag dör.




DAGENS IDIOT!



Hahahaha, det finns ju människor till allt.



Nyttig mat = donken?

Fint att jag nyss satt och sökte på "Nyttig mat" på google (Jag har inte en jävla aning om vad som är nyttig och inte, förutom att jag vet att typ sallad är nyttigt haha!) Och det första som kommer upp är det här:



Känns som att det där inte riktigt stämmer att Mc donalds är det första som kommer upp haha! Tur att det finns 717.000 resultat till att kolla igenom då ;)

Men dagens fråga!
Vet någon av er därute något tips på nyttig mat? Jag skulle vilja lära mig lite om sånt tills dagen jag flyttar hemifrån  :)


Michael Jacksons ex-fru

Vad tycker ni om Michael Jackson's exfru Debbie Rowe? Hon är även mamma till två utav hans barn (Hur många har han? Eller är det nu man ska säga "hade"? :S Haha..)



Söker man på hennes namn på google är något utav det första som kommer upp "Debbie Rowe ugly" Haha, lite kul!


Idol 2010

Jag vet inte vilka av er som följer årets Idol eller inte, men det gör jag iallafall. Varenda år! Nu tänkte jag skriva lite om vad jag tycker om idol-deltagarna. Sen kan ni gärna svara på ifall ni håller med :) Och gör ni det inte, skriv gärna eran åsikt!

Ps. Ta inte illa upp nu ifall ni känner någon av dessa personer eller så. Jag uttrycker bara min åsikt, det är inte olagligt! :)


Elin Blom


Olle Hedberg


Minnah Karlsson


Jay Smith.


Andreas Weise.


Linnea.


Sådärja, där var mina åsikter (i en mycket förkortad version!) Skriv nu vad ni tycker brudar och killz :) Pusshaj


Hahaha wtf, är den här killen på riktigt? Dagens idiot!



En kompis visade mig den här videon nyss och jag kan inte sluta skratta. Hahaha. Är den här killen på riktigt? Han flänger ju runt som en vild jävla gorilla därinne i sitt rum. Lägg extra märke till när han helt random försöker stoppa upp en fjärrkontroll i röven, HAHAHAHAHA.


Ps. svar på inlägg nedanför

Malin! Facebook är mitt liv.
Vill även passa på att då tipsa om www.failbook.com, den bättre versionen av den sidan Mallan-sket-i-brallan precis tipsade om (Om man kan engelska dvs, annars kör på fbook.)

Ds. Inlägg kommer, håll ut, kämpa, längta lagom.
Puzz män och kvinnor och alla andra härliga babez out there.


Fbook.se

Haha, blir lite glest med inlägg här ibland men vi är upptagna kvinnor ska ni veta ;) kanske inte... Men idag har vi varit det! Jag tänkte iallafall bara tipsa om en väldigt rolig sida som heter http://fbook.se. En massa print-screens på roliga facebook-statusar, det bästa från Facebook helt enkelt! Hare så kul.

Ps. Fyfan vad mycket facebook-inlägg det blir. Man kan ju nästan tro att det här är nån jävla facebook-blogg... :P



Lite tips på facerapes!

Att facerejpa är ju en relativt vanliga åkomma i dagens läge, det kan väl ingen neka? Nu tänkte jag tipsa om några grymt bra face-rape's som man kan utföra på såväl sina vänner, sin pojkvän eller sina syskon! Till hjälp har jag använt mig både utav internet samt utav saker jag själv sett, samt min egen hjärna.



Detta är den vanligaste. Här är ett tips på några roliga:
(Främst riktade mot tjejer)

- "Fan vad kåt jag är!!!! Tur att jag hittade en kille/tjej att ha sex med!!!"

- "Äntligen har jag upptäckt min verkliga sexualitet. Efter att jag var med en tjej här om dagen, så har jag upptäckt att det inte bara är killar som finns för mig. Nu finns alla! Fint att komma ut här på facebook, ja. Men ville att alla skulle veta"

- "Fan vad krabaten där innuti mig sparkar och har sig. Trodde inte det skulle vara såhär jobbigt att vara gravid.. illa mår man också varevida dag.. "

- Tack för den här tiden, Uddevalla! (eller vart man nu bor) Nu blir det Malmö (eller något annat ställe som kompisen bor långt ifrån) ett tag framöver, kommer sakna er mina vänner!"

- "Det kliar så jävla mycket därnere på mig. Någon som vet vad det kan vara? Vågar inte gå till doktorn."

Dessa ovan är ganska trovärdiga, och det är även dessa som är allra roligast! :)


Detta är väl också ganska vanligt. Gå med i grupper som heter saker i stil med:
- Vi som inte skäms över att vi tar den i tvåan!
- Vi som älskar Amy Diamond!

Osv. you get what I mean.. sånadär töntiga eller pinsamma grupper helt enkelt som verkligen inte passar in på personen i fråga. Visst, det är med stor sannolikhet att personers facebook-vänner kommer misstänka en facerape. Men i detta fallet är det faktiskt bara kul!

Den ultimata facerape-n gällandes att gå med i grupper, är att gå med i den pinsammaste gruppen man bara hittar och sedan bjuda in alla personens vänner till den. ;)




Något som inte verkar vara så vanligt är just detta, men det kan bli hur kul som helst ju! Är offret du ska rejpa singel, så är det bara att köra. Annars - glöm inte att ta bort förhållandet innan! Sen skickar du en förfrågan med "I ett förhållande" till någon random i personens vänner-lista. Hahaha! Kan inte bli annat än bra...



- Skicka runt vänförfrågningar till folk du inte har en aning om vilka dom är. Sök på "Muhammed" eller "Lars-olof"... eller varför inte sök på "Kuk" eller "Fitta"? Tro mig, det finns folk från andra länder med så sjuka namn! (Dock är ju inte dessa namn sjuka i deras hemland, tur det) Skicka vänförfrågan till 15-20 pers, så lovar jag dig att din vän kommer få sig en överraskning när denne upptäcker detta :)


- Byt profilbild till någon riktigt ful på personen som äger kontot. Eller om personen exempelvis är vegetarian, lägg in en bild på kött (har sett många sådana face-rapes.. haha) Eller så kan du vara lite äcklig och lägga till en bild på bajs eller spya. Och vill du vara riktigt elak; lägg dit en bild när personen i fråga kysser sitt ex. Det finns många alternativ, alla är lika roliga!

- Ändra personen i frågas namn. Heter personen tex. "Martina Olsson", ändra då detta till någon mycket roligare, som tillexempel "Jag är Homosexuell", "Martina Fispotta" or something like that, möjligheterna är oändliga. Se bara till så facebook godkänner namnet, ibland gör dom inte det!

- Här är något för den riktigt elake: Kontakta gamla ligg till offret och meddela olika könssjukdommar!

- Spamma ALLA av offrets vänner som är online på chatten. Skriv konstiga saker.

- Ändra till "intresserad av kvinnor" (eller män om det är en killes facebook) så vännerna får för sig att denne är homosexuell!

-Kommentera tjejers/killars lättklädda bilder med olika obehagliga kommentarer.



Så, där har ni en del facerape-tips! Detta kan nog vara det onödigaste blogg-inlägget någonsin. Men lite kul är det allt! Nu vill jag även tillägga ifall det är något Amy Diamond-fan eller någon annan som kan tänkas ta illa upp av något jag skrev: jag menar absolut inget illa med någonting av det jag skrivit, allt är på skoj så ta inte illa upp! :) och jag har ingenting emot homosexuella, så ni vet!






Hur skön är inte han då?


Läs hela artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8012334.ab

Haha, detta måste vart en av de mest givande intressen någonsin.
Navelluuuuuuuuuuuuuuudd ♥


Dagens fråga - Vad i helvete?

Driver hon för att få uppmärksamhet eller är hon seriös?




DAGENS IDIOT!



Den här unge mannen presenterar jag stolt som Dagens idiot! Han ser ut som en påtänd 7-åring men är i själva verket typ runt 15 om jag inte minns fel. En riktig jubelidiot! Älskar att han aldrig kan låtarna utantill och mimar fel titt som tätt, och alltid gör så fina "danser med huvudet" *kolla åt vänster, kolla in i kameran, lyft på ögonbrynen * osv. Älskar också att han verkligen lever sig in så himla mycket i låten, hahah..

Dock är han sjukt underhållande! (Men jag stör mig så enormt på honom)


Vi listar




• Den där lappen som sitter bak i troserna, som ibland har en tendens till att sticka upp! Så jävla jobbigt när man inte märker det...

• Människor som smaskar högt när dom äter. Jag tål det iallafall inte..

• Folk som sitter och äter riskakor/chips på tåget eller bussen så det stinker överallt och det är omöjligt att undgå stanken...

•  Folk som inte spolar efter sig på offentliga toaletter, hur äcklig får man bli?

• Kissie... trots att man stör sig enormt mycket på människan kan man inte låta bli att läsa hennes blogg, haha..



Här nämnde jag några saker jag tycker kan vara ganska irriterande ibland.
Vad tycker ni är irriterande? Svara gärna i kommentarsfältet! :D



Tips - Detta kollar jag på just nu


http://svtplay.se/v/2226967/ung_och_bortskamd/del_1_av_8




Dagens äckligaste - donerat bajs


(För att läsa hela artikeln, klicka på bilden)


Hur äckligt är inte detta? Hur kom hennes man på att mata sin fru med sitt eget bajs? Ja, frågorna är många. Hehe...


Sushi? Dagens fråga!

Jag själv har aldrig ätit sushi. Men en gång höll jag i en såndär rulle med sjögräs runt nivet, men den stank så vedervärdigt att jag inte ens vågade smaka... jag kan inte förstå hur man kan gilla detta, bara tanken för mig att vilja... ja, ni vet. Throw up. Men sen är det ju som så att smaken är som baken :P

Så nu är min fråga till er:
Har ni ätit sushi någon gång, och vad tyckte ni isåfall om det?
BERÄTTA! :)




Jag fortsätter facebook-snacket...

Hallå, Malin här igen! Jag har precis varit i stan och kollat på "The social network" och tänkte bara kolla ifall det är någon av er som har sett den, och isåfall vad ni tyckte om den? Jag gav den 7/10.

Nu när vi ändå är inne på facebook-snacket menar jag.

I början tänkte jag "Shit, fan vad intressant den här verkar. Yey!" När filmen började närma sig mitten, blev det lite mer "Ehh, ska det börja hända något snart eller?" och i slutet, I was like "Fan hände det inget för?"
Sen att jag har en ganska rubbad syn på vad som ska hända i filmer är väl en annan femma (ja, den innehöll för lite sex) Hehe, kidding...








De jobbigaste facebook-personerna

Vi listar de jobbigaste facebook-personerna!
Nu kör vi på att dra alla över en kant, eller kam. Välj själva vad ni vill kalla det.




1. Nyblivna föräldrar. Sanningen måste sägas, det är nog få personer på din facebook som gärna vill veta precis allt din bebis precis gjorde. "Åh, nu spydde lille bebbe på mammsen hihi" "Bebbe sa precis sitt första ord, -Grhfjrhrhrjeje lät det :D" osv osv osv. Vi är glada för er skull, låt bli att döda den glädjen med 100 uppdateringar om dagen om eran bebis.

2. Nyblivna par. Kommentarer överallt! Älskar dig hit, älskar dig dit, du är bäst, jag har världens finaste pojkvän/flickvän.. Okej, vi vet..

3. Hästmänniskor. Borde nästan ligga högst upp. Statusuppdateringarna följer, "Ska till stallet och mocka bajs", "Ska ta ut lille Arrack på en ridtur", "Saknar världens finaste häst", "Guuuuuuuuuud, vad jag är sugen på en häääärlig ridtur". Att detta är oerhört jobbigt, vet jag inte om det beror på att jag själv inte är en hästmänniska över huvudtaget eller om det beror på att dessa hästälskande personer faktiskt tror att övriga personer på facebook delar denna hästkärlek.. Hästar finns inte.

4. Applikations-älskarna. Vad ska man säga? "Du har 300 nya farmville-förfrågningar"

5. Profilbilds-bytarna. De som bytar profilbild minst en gång om dagen är inte alltid roliga att ha och göra med, speciellt inte om det taggar sig själva i varje bild varje gång de bytar bara för att få lite extra kommentarer på bilden.


Vilka "facebook-personer" tycker ni är jobbiga? Lämna gärna en kommentar och berätta.


Två idioter, en blogg

Hejsan hejsan! Fin presentation Michela gjorde innan, men nu är det min tur. Vem orkar läsa mer om bara mode, skönhet och manipulering egentligen? För det är precis det man får läsa i varenda jävla blogg nu för tiden. Äh, här skriver vi om precis allt istället! Här om dagen stoppade jag upp en babie i min pojkväns rumpa, är inte det underbart att ta del av tillexempel? (Ps. jag stoppade inte upp den långt och det var bara fötterna.. ville överraska honom lite) Ja, jag kan vara ganska udda och sjuk i huvudet ibland faktiskt. Men något måste man ju roa sig med när man har tråkigt...

Jag är säker på att Michela också gjort många sjuka saker i sitt liv, men nu är det upp till henne att berätta eller inte. Hon är faktiskt lika sjuk som jag, fast på sitt eget lilla vis ;) som det står i headern: "Två idioter, en blogg." Det kunde inte stämma bättre!

Vi hörs! But it's gonna be a bumpy ride...



Chacha bloggen, första inlägget.

Välkommen till vår jävligt rosa blogg, för jävligt rosa = jävligt grymt.
Har inte så mycket att skriva om för tillfället, mer än att vi som skriver i denna bloggen heter Michela och Malin och att vårt bloggnamn är riktgit fult (låter lite som när man sitter och trycker ut "ni vet vad"). Mer info kommer förhoppningsvis senare, min kumpan Malin kanske får för sig att skriva något inlägg om en stund för att presentera oss lite mer och dessutom förmodligen visa vilken sjuk, sjuk människa hon är.

RSS 2.0